Online Pakketten Verzenden

Online Pakketten Verzenden

Online Pakketten Verzenden met Pakketservice Online BV. Ons online Verzendplatform is uniek want  het was nog nooit zo makkelijk om uw Pakketten verzend klaar te maken. Eenvoudig inloggen met de inlog gegevens die u naar aanleiding van uw accountaanvraag gekregen heeft, uw pakketlabel afdrukken en de tijd bepalen waarop uw pakketten afgehaald kunnen worden. Natuurlijk kunt u ook de pakketten zelf wegbrengen naar een van de vele afhaal punten of pakketautomaten.

pakket magazijn p-o-s-t

Pakketten verzenden met Pakketservice Online is dus niet alleen goedkoop pakketten versturen maar ook nog eens snel en betrouwbaar! Pakketservice Online werkt al vanaf 2009 vanuit Enschede en verstuurt post, pakketten en pallets zowel in de Benelux als wereldwijd! Of het nu per expresse of aangetekend gaat, wij zorgen dat de pakketten op de juiste plaats van bestemming komen. Ook pakketten met speciale afmetingen en/of gewicht zijn voor  Pakketservice Online geen probleem.

pakket-band pakketservice online

Pakketservice Online is een multi-carrier verzendplatform! Dit wil zeggen dat wij met meerdere vooraanstaande vervoerders werken en zo een verzendoplossing kunnen bieden voor ieder bedrijf. Door onze hoge verzendvolumes kunnen wij scherpe tarieven bedingen bij onze vervoerders zodat we lage prijzen kunnen hanteren naar onze klanten.

Nieuwsgierig geworden? Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en ontdek het zelf!

pakketservice online pakketten verzenden